La nostra manera de viure la festa

Qui som

Creant exclusivitat, sense oblidar cap tipus de detall, treballant únicament per a tu, per tal d'aprofitar el temps que ens prestes, perquè indubtablement sigui una experiència inoblidable. Ens enorgulleix presentar la nostra empresa.

DISCOTECAT, únicament necessita que proposis la idea, ja que el nostre equip professional, es dedicarà a desenvolupar-la, perfeccionar i indubtablement, presentar-te-de la millor manera possible.

L'experiència adquirida durant anys, ens ha ensenyat a ser uns especialistes, per adaptar-nos als protocols que s'exigeix en la indústria musical.

Una empresa dedicada els 365 dies de l'any
a tot tipus d'esdeveniments


Últimes notícies

Esdeveniment Caves Carles de Lavern

Esdeveniment Caves Carles de Lavern

Promotor: Autocaravanes Benimar 

Data: 9, 10 i 11 de Juny 2015


Distribució dels productes de PRO DG SYSTEMS

Distribució dels productes de PRO DG SYSTEMS

Ens complau compartir que des d'aquest passat mes de febrer les empreses Discotecat i JCL Production han arribat a un acord de distribució a Catalunya dels seus prestigiosos sistemes d'àudio PRO DG SYSTEMS.

Des de l'any passat Discotecat a estat confiat en els sistemes proporcionats per JCL Production aconseguint un èxit rotund en cadascuna de les instal·lacions i esdeveniments realitzats.

JCL Production SL és una empresa situada a l'estat espanyol amb més de 25 anys, dedicats al disseny, fabricació i comercialització de Sistemes de So Professional d'alta qualitat i prestacions. En les seves instal·lacions disposen de les eines més avançades i un equip humà amb una dilatada experiència en la fabricació de recintes acústics, maquinari i tots els complements. Esmentar que per a la fabricació dels components d'altaveu, amplificadors i processadors han anat aconseguint acords i associacions amb les millors marques del mercat.

Des Discotecat i de la mà de JCL Production, amb el seu departament de R+D, i el seu servei d'assessorament tècnic, desitgem poder satisfer al professional més exigent.

+ info


Festival de dansa de Vilobí del Penedès

Festival de dansa de Vilobí del Penedès

Discotecat Il·lumina el "Festival de dansa" de Vilobí del Penedès .

Aquí teniu algunes de les fotografies realitzades durant l'esdeveniment .

Segueix-nos

+ infoÚltima galeria

4 Octubre - Servei de Sonorització a Sant Sadurní d'Anoia


T 93 897 87 45 · M 607 82 53 56 · discotecat@gmail.com